Amic

divendres, 31 de juliol del 2015

ÚLTIM DIA!



Avui hem fet l’últim dia de casal d’estiu!

Aquest matí el Benet a vingut a explicar-nos que això de la música tampoc ho veu clar. Ens ha dit que està cansat de provar oficis i venia decidit a quedar-se a fer de monitor! No li agraden els nens però diu que nosaltres li hem caigut bé. Llàstima que el casal s’acabava... Ens ha dit que és molt important sentir-te bé i passar-t’ho bé fent allò que fas! N’hem pres nota!
Després d’acomiadar-nos del Benet hem fet una súper guerra d’aigua, petits, grans i monitoooooooors!!!
Per acabar, ens hem aplegat al voltant de la taula i hem fet l’últim dinar.


Un any més hem tingut un casal sensacional!!! Hem compartit cinc setmanes plenes d’experiències i emocions que ens han fet créixer a tots. Hem plorat, hem rigut, ens hem banyat, ens hem enfadat i reconciliat, hem dormit i despertat junts, hem cantat, pintat i jugat... hem compartit un munt de moments difícils d’explicar en paraules. El casal del Casal s’ha de viure!!!
Esperem que us ho hàgiu passat d’allò més bé i que puguem retrobar-nos l’estiu que ve per seguir compartint més aventures.


Els monitors i les monitores estem molt contents. Felicitem a tots els nens i nenes pel seu bon comportament i donem les gràcies a les famílies per confiar amb nosaltres un any més. 

De tot cor, us desitgem bones vacances!!! 


























Arreuveureeeeeeeeeeeeee!!



MOLTES GRÀCIES A TOTHOM


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada