Amic

dilluns, 25 de juliol del 2016

Encetem la darrera setmana amb la Jordina!



Després de les colònies, avui hem començat la darrera setmana de casal d'estiu, això ja s'acaba petits!

Un cop esmorzats hem jugat a la taca i a l'stop i de sobte ha aparegut la Jordinaaaaa! Ha vingut a donar-nos les gràcies per haver-la ajudat tant la setmana passada! Ens ha preguntat si vam trobar la seva sorpresa, ha dit que just sortint del càmping va trobar a la Dora! Marxava en un camió. Evidentment li hem dit que sí, que ens va costar però la vam trobar just abans d'anar a dormir la sorpresa. Avui la R. Jordina no estava suada ni cansada però una mica trista encara estava... ara ha desaparegut el Doreamon i els seus amiiiiiiics! Diu que aquest matí per TV Jordina només sortia la mare del novita, ningú més!!!!!!!! Li hem dit que ja ens queden pocs dies de Casal però que intentarem ajudar-la abans de marxar de vacances! Avera si tenim soooooooooooooort.
Després de la visita de la Jordina hem fet 4 estacions: construcció d’un pont mòbil, avera qui fa l'escultura més alta, la pilota pesada i estira i força amb la corda!
Com que ens hem esforçat molt i hem suat de valent hem acabat el matí banyant-nos a la piscinaaaaaaaaaaaa.

A la tarda hem fet un taller molt xulo! Ens hem empastifat una mica de pintura per fer guirnaldes per a decorar el menjador pel sopar de galaaaaaaaa! Segur que quedarà súper macu, ja ho veureu!!! Entre la color i la pintura hem decidit fer-nos una dutxa ràpida, xap xaaaaaaaaap!!!


Petits, demà ens trobem a les 9 h a la piscina! Teniu el comunicat penjat.

Adéuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu











































Fins demà!!!!!!!!!!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada