Amic

divendres, 15 de juliol del 2016

NIT DEL CONTE!!



Ahir dijous vam arribar a l’escola ben emocionats i carregats, la Nit del Conte estava al caure...

Per començar vam esmorzar i vam jugar al paracaigudes, quin fart de riure! Després vam seguir amb el rellotge i estacions d’aigua!! I per acabar el matí ens vam refrescar a la piscinaaaaaaaaaaaa.
Després de dinar vam baixar al gimnàs i vam fer uns pingüins súper xuloooos!
Un cop secs i acabats ja era l’hora, sí, l’hora de berenar i.................... 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 NIT DEL CONTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! 

Amb les piles i els nervis carregats vam començar realment la nit del conte! Vam començar a fer allò tan especial, muntar els lliiiits! Un cop tot desfet i muntat, quan ens dirigíem cap a dalt... va aparèixer la Jordinaaaaaaaaaaaaaa!! Ens va preguntar si havíem trobat tot el que ens havia deixat: l’àlbum, els cromos, les màscares... Li vam dir que sí, que ens havia agradat molt! Ella ens va donar les gràcies perquè els personatges de la Patrulla Canina ja els té gairebé controlats però hem de seguir ajudant-la perquè encara li queda molta feina! La R. Jordina ens va explicar que venia molt atrafegada perquè aquell mateix matí se li havia escapat un dels pocs dibuixos que li quedaven, el pingu! També ens va dir que amb les preses havia perdut una cosa que era per a nosaltres! Ens va encomanar que quan es fes fosc ho busquéssim ja que hi havia coses que brillaven i ens seria més fàcil!
Quan la Jordina va marxar nosaltres vam pujar a dalt a fer tres tallers! Vam preparar el sopar, vam decorar la Pepa Pig i vam veure un vídeo seu! Quan ho vam tenir tot fet vam seure a taula i ens vam cruspir la súper hamburguesa, cadascú a la seva mida i gust! Mmmmmmmm que bona!
Després de sopar vam jugar una estoneta i vam baixar cap a baix a buscar les lots perquè ja era fooooosc! Preparats i abrigats vam sortir al pati i vam fer el que la R.Jordina ens havia manat! Buscar el que havia perdut! Seguint el rastre d’unes fletxes i d’un munt de pedres florescents vam aconseguir-hooooooooooooo! Vam anar recollint totes les pedres i finalment vam trobar un sobre ple de cromoooooooooooooos!!! Som uns cracks petits!
Com que ja havíem complert, (perquè el pingüí ja ens havia dit la Jordina que era una troballa molt difícil...) vam decidir anar a dormir! Pijama, dents netes, un pipí i cap dins del saaaaac! Els que vam poder vam escoltar el conte i bona niiiiiiiiiiiit!! 

Aquest matí ens hem llevat tots junts al gimnàs! És impressionant la sensació d’obrir els ulls i veure tots els amics i amigues del casal. Poc a poc ens hem anat vestint i recollint i hem sortit al pati a esmorzar una súper coca del forn!
Per activar-nos hem jugat a fet i amagar, del dret i del revés (la sardina) per a tota l’escola! La última partida hem hagut de buscar als monitooooooooooooors. Per acabar, ens hem ben refrescat, que alguns ho necessitàvem!
A la tarda, hem tret els àlbums de cromos i hem enganxat els cromos que vam trobar a la nit, els de la Pepa Pig i els de la platja!! Està quedant molt xulo això! Per acabar hem pujat a dalt i hem fet una petita sessió de cinema!

Astronautes i Invencibles, la Nit del Conte s’ha acabat i l’hem ben disfrutat! Han estat dos dies molt i molt intensos en que hem fet i viscut moltíssimes coses! Realment és una nit molt màgica i especial per a petits i grans. Ens agrada molt! Ara només ens queda recordar-la i esperar la de l’estiu que ve.
Felicitats!!!!!!!!!!!!!!

Descanseu molt i ens trobem dilluns a la piscina per encarar una nova setmana que també serà intensa!!!

Adéu i moltes gràcies!

Aquí us deixem una mostra del que hem viscut...



































































































de colònies anirem,
nit del conte ja hem fet,
serà un estiu sensacional...

sOm el caSal del Casal!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada