Amic

dimarts, 12 de juliol del 2016

Notícies de la R.Jordina!

Avui ha estat el torn dels Astronautes! A les 9 hem agafat l'esmorzar i hem baixat a visitar el Forn de pa Grané. Ens ho hem passat molt bé visitant les instal·lacions i tocant el pa!!!
Els Invencibles ens hem quedat a l'escola i hem fet jocs al gimnàs! Hem acabat fent un súper circuit d'obstacles, equilibris i velocitat.
I abans de dinar, petits i grans ens hem ben refrescat a la piscinaaaa!

A la tarda, encara no sabem ben bé com, però ens ha semblat sentir a la Jordina pel pati i hem sortit corrents a veure si veiem alguna cosa! No hem vist res però hem trobat una cosa!!! Ens ha deixat unes màscares per pintar! A la carta ens explicava que eren animals d’uns dels dibuixos que s’han escapat del seu canal de televisió. També posava que els Invencibles hauran de preparar una petita obra de teatre amb aquestes màscares i fer-la als Astronautes. I si tot això ho fem molt i molt bé pot ser tenim alguna sorpresa!  Així doncs, ens hem posat a treballar de seguida. Han quedat xulíssimes! Abans de marxar i de cruspir-nos el pa que hem fet al matí hem explicat el conte dels tres porquets!

Petits i petites aneu a dormir d’hora que demà ens trobem a les 8h a l’escola. Segur que gaudirem d’un dia fantàstic a la platja, quines ganeeeeeeeeeeeeeeees!!

I dijous seguirem amb la Nit del Conteeeeeeeeeee! Ai ai ai que no pareeeeeeeeem!!!!

 
Adéuuuuuuuuuuuuuu























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada