Amic

divendres, 29 de juliol del 2016

TRACA FINAL: Sopar de gala + Tibidabo

Les darreres hores de casal d'estiu han estat ben intenses...

Ahir dijous vam fer un gran sopar de gala a l'escola! Petits i grans ens vam trobar ben guapos i guapes per gaudir d'un bon sopar i de la millor companyia. Una estoneta agradable, entranyable i diferent que ens permet acabar de compartir moments amb amics i amigues abans de marxar de vacances. Vam cloure la trobada amb unes súper rotllanes cantant i ballant! Va ser molt maco!!!

Avui divendres hem acabat de rematar el juliol anant al TIBIDABOOOOOO. Hem passat un gran dia pujant i baixant d'atraccions sense parar. Ens ho hem passat molt i molt bé. És una sortida que ens encantaaaaaa! 

Us deixem imatges del sopar d'ahir i un parell d'avui! Esperem que us agradin. (Hi ha dos vídeos).















































I fins aquí aquesta aventura estiuenca petits i petites! 
Un any més ha estat un estiu sensacional i inoblidable!! Han estat quatre setmanes intenses plenes d'aprenentatges, jocs, excursions, tallers, sortides, aventures, descobriments colònies i mil i una sensacions difícils d'explicar! Estiu rere estiu la nostra motxilleta vital va acumulant experiències i ens agrada molt que creixi de la mà del casal del Casal. Són unes setmanes que compartim tantes coses i tants moments que acabem sent una petita família. Quina alegriaaaaaaaaaa Astronautes i Invencibleeeeeeeeeeees!!!!!!


Tot l'equip de monitors i monitores felicita a tots els nenes i nenes per la seva participació i motivació. Nosaltres també gaudim molt de totes les aventures que compartim al llarg del juliol. És un plaer! També volem agraïr a les famílies la confiança que ens doneu cada any.
Moltes gràcies a tothom i desitgem que tingueu bones vacances.

Descanseu, passeu un bon curs i ens veiem l'any que ve, que farem 20 anys!!! Que comenci el compte enrereeeeeeeeeeeeee.







2 comentaris:

  1. Un any més , ha estat un casal genial!! Gràcies per fer-lo possible!!!Que tingueu molt bones i merescudes vacances!!!!
    Paula Calvet i familia us desittja un bon estiu!!!petonetsss

    ResponElimina