Amic

divendres, 29 de juliol del 2016

Últim dia i a l'escola ple de sorpreses!

Ahir dijous vam passar l’últim dia a l’escola!!!

Després d’esmorzar ens vam posar a jugar i ens va venir a veure la Jordinaaaaaaaaaaa! Ja no venia suada ni trista, al contrari! Estava molt contenta! Ens va explicar que va trobar al Doraemon i que TV Jordina ja funcionava del tot bé! Quina alegria!!! Tots plegats vam estar súper contents i ens vam dedicar uns aplaudiments!! La Jordina també ens venia a donar les gràcies per tot el que havíem fet. Ens va dir que l’havíem ajudat moooolt i ens estava molt agraïda! Ens va donar un petit detall perquè no l’oblidéssim mai. Entre tanta gresca i xerinola va arribar el moment d’acomiadar-nos... La reportera ja sabia que nosaltres ens quedaven pocs dies de casal i vam haver de dir-nos adéu. Gràcies per tot. Sort i una abraçada! Adéuuuuu Jordina!!
Després de la visita ens vam preparar per la súper guerra d’aigua! Vàrem fer 3 equips i cadascú tenia una base per carregar les monicions. Els grocs mullaven als vermells, als vermells als verds i els verds als grocs. Tots els estris plens i..... a l’ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac! Entre persecucions, corredisses, fintes i galledes dels monis vam acabar ben xoooooops. Va ser molt divertit!!!
A l’hora de dinar, els que ens vam quedar a l’escola vam gaudir d’un àpat diferent i més festiu! Si és que.... això ja s’acabaaaaaaaaaaa.

A la tarda vam pujar a dalt i vam mirar un capítol del Doraemon i sí! Vam comprovar que ja sortien tots els personatges. I no sabem com, buscant i navegant ens va aparèixer la Jordina a la pantallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Uaaaaauuu! Era Tele Jordinaaa!!!!!!!!!! Vam al·lucinar! I sabeu què era? El Telenotícies!!! Era una notícia d’última hora, deia que TV Jordina ja funcionava i donava les gràcies als nens i nenes del casal del Casaaaal. Quina emocióóóóóóó! Mireu mireu el vídeo!
Per acabar vam fer una cosa molt especial també. Vam estirar una lona blava al gimnàs, aigua, sabó i...... a patinaaaaaaar!!!!!!!! Va ser molt divertit.


I així doncs, vam passar l’últim dia de casal a l’escola... a tope!!!!!!!!



























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada