Amic

dijous, 7 de juliol del 2016

Excursió a Les Deus Aventura!!



Avui hem fet la primera excursió del casal 2016!!!!!!!!!!!!

Hem anat a Les Deus Aventura, a Sant Quintí de Mediona! Quan hem arribat al parc hem esmorzat i de seguida hem començat a fer les activitats. Hem fet un munt de coses!!! Circuits d’aventura, tobogans, tirolines i coves. Els més grans també hem pogut tirar-nos d’una súper mega tirolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ha sigut molt xulo, som uns valents!! Després de tant d’esforç i emoció hem fet una parada per menjar-nos el súper picnic de l’escola.
Després de dinar encara hem seguit gaudint de més aventures! Hem fet un circuit per una cova, hem fet equilibris i alguns hem escalat per una escala que era molt alta!

La veritat és que avui ens ho hem passat molt i molt bé! Ens han agradat molt totes les activitats que hem fet envoltats d’un entorn magnífic. Astronautes i Invencibles... ho hem fet molt bé!!!!!!!!!!!! Som molt valents!

Els monitors i les monitores també estem molt contents i felicitem a totes els nens i nenes! Tot anat molt bé!

Demà ens trobarem de nou a l’escola petits, descanseu molt! A la tarda anirem a l’ETC (Esbart Teatral) a gaudir d’una tarda de cinema. La recollida serà a les 17h allà mateix, al Carrer Major.

Us deixem imatges del dia d’avui!
Adéuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 



 




















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada