Amic

divendres, 8 de juliol del 2016

Sorpresa de la R.Jordina!



Avui hem començat el dia celebrant l’aniversari de la Laia que ens ha portat un pa de pessic bonííííísim!!!

Després d’esmorzar hem sortit al pati a jugar. Hem fet relleus per equips i jocs d’aigua! I entre joc i joc ens hem trobat un paqueeeeeeeeeeeeeeet i una carta! La reportera Jordina ens ha enviat els fulls que l’altre dia ens va dir que havia perdut. Els hem estat mirant i sabeu què eren? Un àlbum de cromos, que xuloooooo!! A la carta ens explicava que era un àlbum per anar veient els personatges que han desaparegut del seu canal de televisió. D’aquesta manera la podrem ajudar millor a recuperar-los! Ens ha encantat! Per acabar el matí ens hem posat el banyador i xap xap cap a la piscinaaaa!       
I just abans d’anar a dinar...ens hem trobat una altra sorpresa!!! Dos sobres taronges! Els hem obert hi estaven plens de cromos, uaaaauu!! N’hi havia molts! Com que teníem molta gana els hem deixat a l’escola i hem quedat que dilluns ens els tornarem a mirar per a veure si són pel nostre àlbum o no. N’hi havia molts de la Patrulla Canina i d’altres que portaven lletres... quins nerviiiiis!

A la tarda, petits i grans, hem anat al mirador i hem gaudit d’una tarda de cinema.

Ja hem acabat la primera setmana de casal petits! Ens veiem dilluns amb més sorpreses, aventures i excursions, prepareu-voooooooooooooooooos!

Bon cap de setmana Astronautes i Invencibles.



























(Ahir a última hora vam afegir algunes fotografies més al post de l’excursió).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada